Stel uw vraag


Dit zijn enkele vragen die ons regelmatig worden gesteld.

 

Heeft u zelf een vraag over onze werkwijze? Stel deze gerust via ons contactformulier.

Veelgestelde vragen


Met 55 jaar ervaring en meer dan 2.600 werven, beschikken wij over ervaring en know-how die door weinig andere bedrijven wordt geëvenaard. Bovendien zijn wij ook gespecialiseerd in gevelrenovatie, -restauratie en reiniging.

De zaakvoerder Karl De Schrijver komt steeds ter plaatse om een correcte offerte op te stellen. Wij bekijken welke techniek het beste is voor (de staat van) uw gevel. Zo krijgt u ook geen verrassingen bij uw factuur, afspraken zijn afspraken.

De zaakvoerder van het bedrijf is steeds op de werf aanwezig en leidt de werken. Zo krijgt u onze ervaring en know-how ook werkelijk tot uw beschikking op de werf. 

Bij het opmaken van de offerte na bezoek ter plaatse, wordt rekening gehouden met de situatie in de buurt. De voorgestelde techniek en afscherming houdt rekening met de specifieke situatie en gevoeligheden.

Wij voeren gevelreiniging uit in alle gangbare technieken: hydro-pneumatisch reiningen, chemisch reinigen of stoomreinigen. De keuze van de juiste techniek hangt af van de ondergrond en wordt besproken tijdens ons bezoek ter plaatse.

De prijzen zijn afhankelijk van de omstandigheden en de gebruikte techniek. Schouppe hanteert correcte prijzen. Uw woning zal er niet alleen nieuw uitzien, maar krijgt na de werken ook een meerwaarde. Vraag dus gerust een gratis offerte.

Het zandstralen van houten meubelen, deuren, trappen of keukens kan zowel bij u ter plaatse als in ons atelier. Dat laatste heeft als voordeel dat de hinder voor u beperkt is. Wij kunnen indien gewenst zorgen voor het transport van meubelen.

Schouppe Renovatie is gevestigd in Oosterzele, Zuid-Oost-Vlaanderen. Wij zijn actief in Oost-Vlaanderen en een deel van West-Vlaanderen en Vlaams-Brabant. Stuur ons gerust uw vraag of wij in uw gemeente werken kunnen uitvoeren.